Access Bars® kursus

Lær Access Bars® på Bornholm

2

Hvad er Access Bars®?

Bars er en afslappende og balancerende behandling, der skaber ro, klarhed og lethed i krop og sind.
 
Bars kan
• reducere stress
• lindre psykiske lidelser og diagnoser (fx. PTSD, OCD, ADHD mm)
• forbedre søvn
• give en dyb afspænding af kroppen
• reducere tankemylder
• give mere energi og overskud
 
En Bars behandling foregår liggende på en briks fuldt påklædt, mens behandleren holder blidt med hænderne på dit hoved. Der findes 32 punkter, de såkaldte Bars, som repræsenterer tanker, følelser og overbevisninger.
 
Der er punkter for kroppen, kontrol, penge, seksualitet, bevidsthed, aldring, kreativitet for bare at nævne nogle stykker.
Ved stimulering af disse punkter, bliver dine Bars “kørt”, og det skaber mulighed for, at du giver slip på begrænsninger og blokeringer.
 
Access Bars er blevet studeret og undersøgt i et år af hjerneforskere, der nu endelig har påvist og dokumenteret behandlingens gunstige effekt på hjernen. Hjernebølgerne falder til ro, ligesom efter mange timers meditation – men blot på én times behandling! Og det gavner både giver og modtager.
Nu kan du lære denne skønne og effektive behandlingsform, Access Bars, enten til at forkæle venner og familie med, eller som behandler.
 
NYHED: EKSTRA KROPSPROCESSER OG VÆRKTØJER ER TILFØJET BARS MANUALEN.
Som noget HELT NYT fra maj 2018 er der inkluderet ekstra kropsprocesser i Bars kurset, plus endnu flere fantastiske værktøjer.
 
 
Tag evt. en ven/veninde eller familie med, så I fremover kan give hinanden, og så er det en anderledes og hyggelig måde at være sammen på. Bonus er at det åbner op for muligheden for positiv forandring og mere balance i jeres relationer.
 
 
Hvordan foregår selve kurset:
Vi ser en demonstrationsvideo med skaberne af Access Consciousness Gary Douglas og Dain Heer, du får en introduktion til Access, de verbale værktøjer, og en grundig vejledning i selve Bars punkterne og fingerpositionerne.
Du får udleveret en manual, og vil i løbet af dagen give 2 og modtage 2 af disse skønne behandlinger.
 
Der vil blive serveret lækre snacks og drikkelse igennem dagen, og du skal selv have frokost med.
 
Pris 2250 kr. (gentager du kursus indenfor et år, er det halv pris)
Halv pris for unge 16-18 år.
Gratis for børn under 16 år.
 
Når dagen er omme er du certificeret Bars behandler, og du bliver en del af et dejligt Bars fællesskab her på øen (og i hele verden), så du kan bytte dig til gratis Bars behandlinger resten af livet.
 
Dato: kommer snart

Sted: Forandring & Velvære, Sorthatvej 3 i Sorthat-Muleby. Bus 1 fra Rønne og bus 4 fra nordlandet stopper i Sorthat.

Tilmelding eller spørgsmål: info@forandringogvelvaere.dk eller hos Frieda 22 71 58 72  eller Peggie 24 90 20 62.
Efter kurset vil vi meget gerne holde kontakt med jer nye behandlere, og vi vil være tilgængelige for spørgsmål der dukker op efterfølgende.

Vi vil regelmæssigt afholde hyggelige og givende Bars bytte arrangementer, hvor vi eventuelt viser videoer eller lytter til lydfiler med Access Consciousness facilitators, mens vi bytter Bars.

Glæd dig 🙂

Kh Frieda og Peggie