Healing

v/ Peggie Torgersen

Din bevidstheds naturlige tilstand er balance. Healing, som er en energibehandling, åbner muligheden for at krop og sind kan vende tilbage til sin naturlige tilstand af balance og helhed.

Healing er en blid lindrende behandlingsform. Er kroppen meget medtaget og ” tyndslidt ” af sygdom, vil der måske ikke være tid nok til genopbyggelse og fuld helbredelse, men healing vil være en god og dejlig lindring.

Efter en afklarende samtale, lægger du dig på briksen, og det eneste du skal gøre, er at nyde det, og lade det ske der sker. Jeg arbejder intuitivt igennem sessionen i forhold til om jeg lægger min hænder på din krop eller ej – men altid med din accept.

Man oplever meget forskelligt fra gang til gang, og fra menneske til menneske, under healingen. Det kan være oplevelse af farver, eller fornemmelser i kroppen, eller klare indsigter om løsningen på dit problem eller bare fuldstændig stilhed og ro.

Healing er især velegnet til at skabe ro, lindre stress, og derved forbedres også din fysiske tilstand og helbred.

Fjernhealing er at modtage healing, der hvor du er, mens jeg er hos mig selv. Vi laver en aftale om, hvad du gerne vil heales for og hvornår det skal foregå.

En session varer mellem 30-60 minutter og koster 500 kr. Et forløb på 3 gange koster 1350 kr.

Fjernhealing: 350 kr.

Ring eller mail for mere information og booking på 24 90 20 62 eller mailtilpeggie@gmail.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!