Om Peggie

Peggie Torgersen

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der føler sig pressede og ofte nedprioriterer sig selv. Jeg lærer mine klienter at opdage glæden ved at prioritere sine personlige behov, og give sig selv opmærksomhed og omsorg. Jeg formidler metoder til selv at skabe ro, velvære og balance i hverdagen, uden at lave de store omvæltninger.

Gennem hele mit voksenliv har jeg interesseret mig for alternative behandlingsformer, og fik lyst til selv at være den der hjalp andre med fokus på mental sundhed.

Jeg har tidligere været glad for at arbejde med hypnoseterapi, og nu har jeg fundet en behandlingsform, der overgår den. Nogle af mine klienter udtrykte ønsker om ikke at skulle “arbejde” med deres problemer. Et ønske om at skabe forandring ved bare at tage i mod, ligesom ved en massage.

Kort efter lærte jeg om Access Consciousness og Bars behandlinger, der netop opfylder lige præcis det ønske. Derfor bruger jeg nu primært Access værktøjer og Bars til mine klienter, når de kommer med ønsket om at skabe positive forandringer i deres liv. I min mentoring lægger jeg vægt på at være tålmodig og omsorgsfuld, og at skabe en behagelig atmosfære.

Jeg er født i 1954 i Stockholm. Jeg har boet det meste af mit voksenliv på Bornholm. Gift og har 3 voksne børn og børnebørn.

CV:

2014: Medstifter af klinik Forandring & Velvære sammen med min datter Frieda Linn

2013: Medstifter af Kvinderummet sammen med min datter Frieda Linn

2012/13: Access Bars og Access Foundation, Access Consciousness

2008: Essens Healer (Sofie Rose)

2006: Certificeret Stott-Pilatesinstruktør (Natural Balance Studio i København)

2005:  NLP-Master og Master Hypnose terapeut (Ludmilla Frolova, Hypnoseinstituttet i Hellerup)

Underviser i bevægelse og afspænding i aftenskoleregi, AOF og LOF i Rønne gennem 25 år.

Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger eller for at booke en session. 24902062 eller mailtilpeggie@gmail.com.