Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev ved at skrive navn og e-mailadresse, og dermed givet dit samtykke, behandler vi dine oplysninger, indtil du selv fravælger at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage, og dermed framelde dig nyhedsbrevet igen, enten ved at benytte linket i bunden af vores e-mails (der står “afmeld dig nyhedsbrevet”) eller ved at sende en mail til info@forandringogvelvaere.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Forandring & Velvære

Sorthatvej 3

3700 Rønne

22715872 / 24902062

info@forandringogvelvaere.dk

 

Ønsker du at bruge din ret til at udleveret dine oplysninger, ønsker du at ændre dine personoplysninger,  ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en mail på info@forandringogvelvaere.dk.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, og dermed ikke længere modtage vores nyhedsbrev og relevante tilbud, kan det til enhver tid ske ved at trykke på afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.